Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Natalia Oreiro spune ca nu are probleme media

Totusi, actrita nu a vrut sa comenteze despre criza de gelozie pe care i-ar fi facut-o sotul ei in urma scenelor fierbinti pe care le-a filmat alaturi de Luciano Castro in telenovela "Amanda O".
Pe 30 martie, "Amanda O" va incepe pe mobil. Actrita a tinut sa mentioneze ca intre ea si Ricardo nici nu se pune problema de despartire. - "Amanda O"- incepe pe site si mobil, luni 30 martie si are marele debut, duminica, 5 aprilie, de la ora 20. 30, ACASA

Natalia Oreiro infirma zvonurile ca ar avea probleme in casnicie! Nati este protagonista primei telenovele difuzate pentru prima data in Romania pe trei platforme diferite, "Amanda O", productie fenomen care va incepe luni, 30 martie, pe mobil si pe site-ul www. acasatv. ro si care va avea marea premiera ACASA, duminica, 5 aprilie, de la ora 20. 30.
De curand, zvonurile ca Natalia Oreiro si sotul ei, Ricardo Mollo ar fi in prag de divort au fost risipite de declaratia oficiala a Nataliei Oreiro. In fiecare duminica de la orele 20. 30 telespectatorii o vor putea vedea pe Natalia Oreiro intr-un episod care va reuni imaginile transmise in timpul saptamanii pe mobil si pe internet si care, in plus, va oferi de fiecare data noi surprize, aventuri senzationale si scene fierbinti pe care adevaratii fani nu trebuie sa le piarda.
Eu nu am facut nimic pentru ca aceste zvonuri sa apara, atunci de ce sa dau explicatii ?", spune Naty.
Desi a pastrat tacerea, Ricardo Mollo, sotul Nataliei Oreiro a fost alaturi de aceasta pe tot parcursul discutiei ei cu jurnalistii. Atunci clientii Orange vor putea vizualiza sau descarca din portalul pentru mobil Orange World, de luni pana vineri, de trei ori pe zi, noi fragmente cu nazdravaniile Amandei O, furnizate de Mediafax Mobile Services, divizia din cadrul Mediafax ce ofera continut multimedia pentru telefonia mobila.
Tot din 30 martie, de la orele 23. 00, fanii Nataliei Oreiro o vor putea vedea pe aceasta in prima web-novela "Amanda O", pe site-ul www. acasatv. ro, unde vor putea viziona fragmentele difuzate pe mobil in timpul zilei, imbogatite cu noi informatii si aventuri spectaculoase.
Marea premiera a telenovelei fenomen "Amanda O" va avea loc pe 5 aprilie, de la orele 20. 30, ACASA. Mai mult decat atat, Natalia a marturisit ca nu a vrut initial sa dea nicio declaratie oficiala cu privire la posibila despartire de sotul ei, pentru ca pana acum nu a considerat necesar acest lucru. "Nu vreau sa dau explicatii pentru niste informatii care nu au pornit de la mine, mi se pare o prostie.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com