Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  OPORTUNITATI DE ANGAJARE LA BURSA media

Accesul este liber, intre orele 12. 00 si 18. 00.

Somerii, persoanele aflate in cautarea unui loc de munca dar si proaspetii absolventi ai institutiilor de invatamant au astfel ocazia sa se intalneasca direct cu angajatorii, principalul obiectiv al evenimentului fiind facilitarea accesului la locurile de munca vacante si cresterea sanselor de ocupare. BURSA LOCURILOR DE MUNCA organizata de MEDIAFAX in zilele de 12 si 13 iunie reuneste aproape 40 de companii care au, impreuna, aproximativ 400 de locuri de munca vacante in domeniile vanzari, medical, IT&C, telecomunicatii, resurse umane, consultanta, marketing si inginerie Ei pot alege fie un loc de munca conform pregatirii lor profesionale, fie, in ultima instanta, sa se reorienteze profesional spre sectoare de activitate care le ofera posibilitati mai mari de angajare.

Printre companiile care au confirmat participarea la eveniment se numara Adecco Romania, Allianz Tiriac Asigurari SA, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Lugera & Makler, MediaPro Pictures, Studiorile MediaPro, RIN Hotels, BCR Asigurari, MediaSat, Elmec Romania, Beeline, Securitas, ABC HUMAN CAPITAL, Uniqa Asigurari, Studio Moderna, Electromagnetica, Rovere Mobili, Silhouette Centre de slabit, Titan SA, Electromagnetica si Uniqa Asigurari (*vezi lista completa in ANEXA).

Evenimentul este parte integranta a proiectului "Integrare pe piata muncii a somerilor de lunga durata, persoanelor inactive si a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca - PERSACT", ID POSDRU/106/5. 1/G/75855, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.

Obiectivul proiectului este cresterea sanselor de ocupare a somerilor si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca din regiunea Bucuresti - Ilfov, care prin participarea la bursa au oportunitatea de a intra in contact cu angajatorii si de a-si gasi un loc de munca.

PERSACT - Manager de proiect
Codruta Sederias
MEDIAFAX SA

ANEXA 1

* Lista expozantilor care au confirmat participarea la Bursa Locurilor de Munca:

ABC HUMAN CAPITAL
Adecco Resurse Umane
AJOFM Ilfov
Allianz Tiriac Asigurari - Sucursala Hanul lui Manuc
BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group
BCR Banca pentru Locuinte
Beeline Romania
COREMI PROD
Electromagnetica
Elmec Romania
Erros Business Group
Fundatia Casa de Meserii a Constructorilor
Fundatia pentru Educatie si Dezvoltare MediaPro
Furniture Design Distribution (Rovere Mobili)
General Jobs Recruitment
GI Group Staffing Company
Interaction Communications
JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Liubanic Consulting
Lugera & Makler
MECLUBE
Media Pro Pictures
MEDIAFAX
MediaSat
Promt Service Total
RADCOM
Radulescu Consulting
Reinvest in Business Development
RIN Hospitality Company
SAM & RRR
Salt Therapy Center
Securitas Sevices Romania
Silhouette Centre de slabit, Infrumusetare si Fitness
Studio Moderna
Studiourile Media Pro
Titan
Uniqa Asigurari . 18, in colaborare cu Fundatia pentru Educatie si Dezvoltare Media Pro si cu MediaSat SRL. Intrarea este libera, pentru toate persoanele interesate, indiferent de statutul pe piata muncii si de studiile absolvite.

Bursa locurilor de munca reprezinta o oportunitate pentru candidatii interesati sa cunoasca mai bine cerintele impuse de piata muncii si ofertele de locuri de munca existente.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com