Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Organizatii media europene media

In plus, organizatiile care nu fac parte din Reteaua Media pot publica informatii pe aceasta platforma, cu conditia sa respecte prevederile legale. Reteaua de Continut si Licente Media (PDLN) va oferi si facilita accesul in conformitate cu prevederile legale la informatii cu caracter global (articole media si baze de date). Standardele introduse vor eliminate barierele lingvistice si birocratice si vor oferi beneficiarilor un acces facil si eficient la informatiile furnizate. Acest lucru poate fi realizat prin transmiterea informatiilor pe care le detinem pe intreg cuprinsul globului si prin furnizarea unui continut international cu ajutorul partenerilor de incredere de pe pietele locale," a adaugat Baumberger.

Cele 13 organizatii fondatoare ale Retelei Media reprezinta aproximativ 4. 000 publicatii din 10 tari. Reteua Media colaboreaza cu organizatii internationale, precum Asociatia Europeana a Editorilor de Ziare (ENPA), Asociatia Mondiala a Presei (WAN), Federatia Internationala a Presei Periodice (FIPP) etc. Mai multe solutii tehnice si informatii sunt in curs de implementare.

Schimburile de know-how si experienta reciproca vor contribui la o mai buna intelegere a evolutiilor de pe pietele Europene si internationale ale furnizorilor de baze de date si observatorilor media si va facilita accesul pe noi piete. Una din principalele masuri practice ale Retelei este sa asigure o platforma standard pentru schimburile internationale de informatii intre membrii acesteia. CVBA
Danemarca Infomedia A/S
Franta Centre Français dexploitation du droit de Copie - CFC
Germania PMG Presse-Monitor GmbH
Irlanda Newspaper Licensing Ireland Ltd.
Portugalia APImprensa Associação Portuguesa de Imprensa
Elvetia Swissdox AG
Marea Britanie The Newspaper Licensing Agency Ltd.
Reteaua isi propune sa infiinteze o platforma standard pentru schimburile mutuale de continut media si schimburile internationale de informatii intre baze de date si furnizorii de informatii si beneficiari, precum si intre autoritatile de reglementare in domeniu si beneficiari.

APA-DeFacto, subsidiara a APA - Agentia Austriaca de Presa, este unul dintre membrii fondatori ai Retelei Media. "In era informatiei, este important sa deschidem cat mai larg portalurile catre informatii legale pe intreg cuprinsul globului," a declarat Rüdiger Baumberger, responsabil de continutul materialelor APA-DeFacto si membru in Consiliul Director al Retelei Media. "Consideram ca Reteaua Media si statutul nostru de membru al acesteia reprezinta un pas important pentru eliminarea barierelor in calea unui flux liber de informatii. APA-DeFacto, alaturi de alte doisprezece organizatii media au infiintat o retea internationala ce va facilita schimburi legale de informatii la nivel global

Viena - Renumiti furnizori de date de baze, observatori media si autoritati de reglementare europene au infiintat, pe data de 3 noiembrie, o retea internationala cu sediul in Bruxelles. Consiliul Director al Retelei Media se adreseaza in special tarilor a caror legislatie nu este inca conforma cu standardele de monitorizare media.

Peter Horvath, reprezentant al PMG Press Monitor in Germania, a fost numit in functia de presedinte al Retelei de Continut si Licente Media. "Ma bucura ca discutiile purtate de-a lungul a mai multor ani au condus la infiintarea Retelei Media. Este un pas important in eforturile de promovare a unei piete internationale legale de continut media si de a extinde considerabil diversitatea produselor oferite de organizatiile nationale", a declarat Horvath imediat dupa numirea sa in functia de presedinte al Retelei Media.

Membrii fondatori ai Retelei de Continut si Licente Media (PDLN)

Australia CopyCo
Austria APA-DeFacto GmbH
Belgia Copiepresse SCCRL
Belgia Mediargus NV
Belgia PressBanking SA
Belgia Reprocopy Burg. Venn. Cerinta sine qua non pentru a proteja interesele editorilor si a utilizatorilor Retelei Media este respectarea prevederilor legale.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com