Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  PRIME Romania organizeaza media

Astfel, participantii vor putea vizita standurile agentiilor invitate in fiecare dintre cele doua zile ale evenimentului - pe 12 mai intre orele 10:00 si 16:00 si pe 13 mai intre 10:00 si 20:00. De cealalta parte, agentiile participante au posibilitatea de a crea o baza de date proprie si de a analiza, prin contact direct, potentialul viitorilor absolventi, dar si al tinerilor profesionisti din domeniul comunicarii si al relatiilor publice . . Incepand cu ora 15:30 se va desfasura cea de-a doua conferinta "Dos and donts in PR la inceput de drum", sustinuta de Georgiana Petcu - Senior Account Executive Chelgate Romania, Silvia Bucur - General Director PRAIS Corporate Communications, Luiza Domnisoru - Head of PR Dacia Groupe Renault si Laura Toma - PR Assistant Grafitti PR, urmand ca de la ora 18:00 sa aiba loc workshopul "Low budget PR" sustinut de Mirela Podea - PR Consultant si Anda Copaceanu - PR Consultant, ambele de la Rogalski Grigoriu Public Relations.

In cea de a doua zi a evenimentului, dedicata advertisingului, vor avea loc de la ora 14:00 conferinta "Dos and donts in Advertising la inceput de drum", moderata de catre Alexandra Craciun - Lector Univ. Timp de doua zile Muzeul National De Istorie a Romaniei se transforma in spatiul cu cele mai multe oportunitati pentru cei dornici sa se angajeze in domeniul publicitatii, al comunicarii sau al PR-ului

PRIME Romania, singura asociatie a studentilor la relatii publice si comunicare, anunta desfasurarea in zilele de 12 si 13 mai, la Muzeul National de Istorie a Romaniei, a celui mai specializat targ de joburi si internshipuri in domeniul relatiilor publice si al publicitatii, PR&Ad Fair, aflat la a treia editie Organizatia are ca obiectiv principal facilitarea unei legaturi intre teorie si practica, intre studenti si profesionistii din acest domeniu.

Asociatia studenteasca PRIME Romania este parte din asociatia europeana PRIME Europe. Doctor Facultatea de Litere si avandu-i ca invitati pe Bogdan Teodorescu - Senior Art Director/Digital at Grey Worldwide, Adela Dan - Senior Copywriter McCann Erickson si Monica Tanasoiu - Client Service Director Mercury 360, precum si workshopul "Creativ pentru o zi", ce va incepe la ora 17:00 si va fi sustinut de catre Sebastian Olar - Copywriter si Arpad Rezi - Art Director, ambii de la agentia McCann Erickson.

Printre agentiile de PR si Advertising ce isi vor prezenta ofertele la aceasta editie a targului se numara: BORTUNâ—ŹOLTEANU, GRAYLING, THE INSTITUTE, Sakko Advertising, The Public Advisors, violet, IMAGE, STANDOUT, Mercury360, brandstalk, BrandTailors, PRAIS Corporate Communications, Grey-G2 Romania, Agentia de Vise, navidoo, SmartPoint, Strategad, 2activePR, Mobile PR Agency, dar si Departamentul de PR al Facultatii de Litere, Universitatea din Bucuresti si organizatia ViitorPlus.

PR&AdFair 2011 este sustinut de partenerii oficiali SC DRUPO SRL, Syscom Digital, Expoevolution, Hellenic Coca-Cola, Tritonic, Memoplus, Blogway, Muzeul National de Istorie a Romaniei si Universitatea din Bucuresti.

Alaturi de acestia au fost implicati partenerii media: Apropo, SapteSeri, IQads Kadett, Hipo, Stud-Life, ApPRentice, Campusnews, Refresh, Evenimente Studentesti, Weblog, Comunicatedepresa, Start UB, Comunicatii-Mobile, Lume buna, Metropotam, Studentie, StudentIQ, Port, Zile si Nopti.

Nota catre editori:

Pentru mai multe detalii despre targul PR&Ad Fair 2011, puteti vizita www. befair. ro.

Despre PR&Ad Fair

PR&Ad Fair este un eveniment marca PRIME Romania, singura asociatie studenteasca de relatii publice si comunicare din Romania, ce se doreste a fi un canal de comunicare eficient intre studenti, tineri pasionati de domeniu si agentiile de relatii publice si de publicitate.

Despre PRIME Romania

PRIME Romania este singura asociatie studenteasca de relatii publice si comunicare din Romania. PRIME Europe se bucura, in prezent, de colaborarea a 600 membri din 16 tari si 8 tari candidate.

PRIME Romania are sediul principal in Bucuresti, iar recent si-a dezvoltat filiale in: Iasi, Brasov, Cluj-Napoca, si Sibiu.

Despre PRIME Europe

Organizatia PRIME Europe, asociatia europeana a studentilor la relatii publice si comunicare, se bucura, in prezent, de colaborarea a 600 membri din 8 tari candidate si 16 filiale: Austria, Belgia, Estonia, Finlanda, Germania, Italia, Letonia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, Slovenia, Suedia si Ungaria. Targul ofera participantilor ocazia de a interactiona cu agentii importante de PR si Advertising din Romania, ce pun la dispozitia acestora oferte de joburi, internshipuri sau stagii de practica in domeniu. Cei interesati de conferinte si / sau workshopuri isi vor putea procura biletele facand rezervare pe befair@primeromania. ro pana pe data de 10 mai, anul curent.

In prima zi, dedicata relatiilor publice, in intervalul orar 13:00 - 15:00, va avea loc conferinta ce pune accent pe "Importanta voluntariatului in obtinerea unui job", avandu-i ca invitati pe Teia Gavrilescu - Presedinte Viitor Plus, Ioana Traista - Communication Manager GRSPSociety, Alexandru Ciprian Tunaru - Copywriter GreenPixel si Livia Caciuloiu Minea - Human Capital Consultant Lugera&Makler.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole

Mediafax Talks about Romanian

00, la Hotel Howard Johnson (Sala Iridium)


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com