Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Piata de telefonie in an de criza media

Prin seria de conferinte Mediafax Talks (www. mediafaxtalks. ro), oamenii de afaceri au la dispozitie un forum de dezbatere despre subiecte si probleme arzatoare, precum si o modalitate de dialog cu autoritatile.

Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. In 2008, Mediafax a devenit prima agentie de presa din Romania ce si-a exportat modelul de business, odata cu lansarea companiei Mediafax din Cehia.
. 00, la Hotel InterContinental si va reuni reprezentanti ai autoritatilor, ai operatorilor de telefonie si ai furnizorilor de echipamente pentru industria telecomunicatiilor.

Conferinta ii va avea ca speakeri, printre altii, pe Ovidiu Ghiman - Strategy & Business Development Director la Romtelecom, Maurizio De Dominicis - Country Manager Ericsson Romania, Petru Fuiorea - Director comercial la NetCity Telecom, Dan Bulucea - Business & Marketing Director la Microsoft Romania si Gabriel Mustea - director al Departamentului de Consultanta pentru Optimizarea Performantei din cadrul PricewaterhouseCoopers.

Lectorii vor pune in discutie evolutia pietei de telefonie mobila in 2009 - primul an de la lansare cand jucatorii raporteaza stagnare sau scadere a veniturilor, din cauza conditiilor economice dificile.

De asemenea, speakerii vor analiza posibilele motoare de crestere avand in vedere ca rata de penetrare a ajuns la 130%, precum si mutarea luptei intre operatori de la castigarea de clienti la furnizarea cat mai multor servicii aceluiasi client.

Masurile necesare pentru stimularea investitiilor in infrastructura si viitorul proiectului NetCity, ce presupune amplasarea in subteran a echipamentelor si retelelor de comunicatii electronice din Bucuresti, sunt alte teme care vor fi aduse in dezbatere.

Totodata, cei prezenti vor examina evolutia broadbandului si impactul sau asupra economiei si stilului de viata si vor dezbate in ce masura broadbandul mobil poate fi o solutie de reducere a decalajului de acces la Internet intre mediul urban si cel rural.

La Mediafax Talks about Telecom Industry vor participa reprezentanti ai autoritatii nationale de reglementare in domeniu, operatori si furnizori de servicii de comunicatii, producatori de echipamente, integratori de solutii din domeniul IT&C, investitori, bancheri si consultanti.

Inscrierile pentru participare se fac pe website-ul www. mediafaxtalks. ro/telecom-industry pana pe 25 noiembrie.

Conferinta are ca partener principal compania Romtelecom, iar ca parteneri - Ericsson Romania, PricewaterhouseCoopers si Romkatel.

Despre Mediafax Talks

Mediafax organizeaza, incepand din 2006, evenimente de business care vin in completarea informatiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. Strategiile operatorilor de telefonie sub efectul crizei economice si al concurentei, precum si stadiul unor proiecte importante din telecomunicatii vor fi analizate joi, 26 noiembrie, la conferinta Mediafax Talks about Telecom Industry Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declararatii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. Infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din cel mai mare trust media din Romania, MediaPro, si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com