Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Premiera pe piata de publicitate media

. Brand Management, companie specializata in solutii de publicitate indoor, anunta implementarea in premiera pentru Romania a produsului ESCADS, sistemul de reclama inovator care permite personalizarea mainii curente a scarilor rulante.

Parte a campaniei "Cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank", promovarea indoor se desfasoara in perioada 22 mai - 22 iunie 2009 in cadrul Baneasa Shopping City si presupune decorarea scarilor rulante precum si personalizarea mainii curente a acestora.

"Ne bucuram ca tehnicile inovatoare din publicitatea indoor ajung pe piata romaneasca si cu atat mai mult suntem mandri ca Baneasa Shopping City a fost primul mall din Romania ales pentru implementarea Escads", a declarat Loredana Croicia, Sales & Marketing Manager Baneasa Developments Inovatia pe care suportul ESCADS o aduce este modalitatea prin care se permite produsului promovat sa interactioneze intr-un mod activ cu publicul", spune Razvan Marincoi, Marketing Manager la Brand Management.

Brand Management a achizitionat in toamna anului trecut licentele pentru Romania si Bulgaria ale produsului "Escalator Handrail Media" - apartinand liderului mondial in domeniu, Escalated Advertising Australia, companie care a investit doi ani in cercetarea si dezvoltarea acestui tip special de produs. Pe piata locala produsul este marketat sub numele de ESCADS.

Printre brandurile care au apelat la astfel de campanii la nivel international se numara Vodafone, McDonalds, Toyota, Axa.

Pentru imagini ale campaniei accesati YouTube. com/marincoi

Despre Brand Management:

Infiintata in 2004, compania activeaza in domeniul publicitatii indoor pe segmentele de centre de afaceri, lanturi de retail si mall-uri in Romania, Bulgaria si Cehia, avand un numar de 25 angajati si o cifra de afaceri pe grup de 1. 500. 000 € in 2008.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole

Omul care a dat monedei Euro 10 zile de trait

- evenimentul de referinta pentru mediul de business din Romania


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com