Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Prima zi de emisie Utv HD media

Pe cei mai curajosi i-am echipat corespunzator si i-am inarmat cu cele mai colorate si lipicioase torturi. Utv este inspirational, vorbeste despre diversitate, despre preferintele si stilul de viata al tinerilor, despre depasirea limitelor si mai ales despre libertatea de a-ti alege ce-ti doresti sa devii! Utv este despre tine!
Dupa 3 saptamani de concurs in care au postat top 5 melodii preferate pe "wall-ul" Utv si au primit cele mai multe voturi, s-au desemnat cei 5 castigatori ai campaniei Star la Utv.
Filmarea show-ului a avut loc in studioul Utv iar cele 5 staruri au fost introduse in tainele televiziunii de catre vedetele Utv: Sandra & The Guy. Vineri 9 aprilie 2010, dupa cinci ani emisie, Utv se lanseaza in format HD cu doua show-uri speciale: Star la Utv (la 9:00, 11:00, 13:00, 15:00 si 17:00) si cel mai lipicios Cake Fight aniversar (la 20:00) . Toata distractia a fost coordonata de Sandra, iar cei mai norocosi vor sari cu parasuta pe banii nostri si pe inima lor.
Cele mai mici detalii se vor revedea pe 9 aprilie in prima zi de emisie Utv HD.
Utv s-a lansat in aprilie 2005 ca prima televiziune interactiva din Romania si continua sa fie cel mai indraznet post romanesc de muzica. Reflectoare, sunet si mixaj, recuzita si make-up profesionist, toate pentru un "Status de STAR". N-au lipsit balbele, dublele si emotiile, dar castigatorii spun ca experienta a meritat.
Punctul culminant al zilei este reprezentat insa de primul Cake Fight in toata regula: 5 echipe in 5 culori cu 5 torturi pentru 5 ani de Utv.
Am adunat toata echipa, artistii de prin topuri, cei mai cool colaboratori, echipa UPC si bineinteles, castigatorii Star la Utv.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com