Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Primera Division si Moto GP - doar la Digi media

De asemenea RCS & RDS este singura companie de telecomunicatii din Romania care ofera pachete complete, cu 4 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteza Digi Net, telefonie fixa Digi Tel si telefonie mobila Digi Mobil. RCS & RDS este totodata unul din cei mai importanti operatori din regiune, furnizand servicii de telecomunicatii si in Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia si Serbia. Pentru toate pachetele de servicii, compania practica cele mai accesibile tarife de pe piata.

RCS & RDS este o companie moderna, cu o experienta de 15 ani in furnizarea solutiilor de telecomunicatii. In cazul in care transmisiunile live ale competitiilor se vor suprapune, pasionatii de sport vor avea acces la meciul care ii intereseaza. Cu toate ca nu vor lipsi emisiunile de analiza si comentarii pe marginea multiplelor competitii transmise, conceptul Digi Sport se bazeaza pe cat mai multe transmisii, cu sportivi, campioni in intrecere directa si cu o oferta pentru toti iubitorii de sport, nu numai pentru cei pasionati de fotbal" a declarat Directorul General al RCS & RDS, dl. Alexandru Oprea. "

Digi Sport: sport in direct si in exclusivitate

Noua platforma TV de sport a RCS & RDS va oferi pasionatilor de sport cele mai puternice competitii sportive nationale si internationale. Digi Sport ofera telespectatorilor din Romania, prin cele 2 canale de televiziune, Digi Sport si Digi Sport Plus, transmisiuni in direct si in exclusivitate ale celor mai puternice competitii sportive nationale si internationale: Liga 1 de fotbal, Campionatul Spaniei - Primera Division, Premier League, Bundesliga, FIFA Club World Cup, campionatul de motociclism Moto GP, campionatele interne de handbal (masculin si feminin), meciuri din NBA, turnee de tenis din circuitul ATP World Tour.

Digi Sport poate fi receptionat pe teritoriul intregii tari prin serviciul de televiziune prin satelit Digi TV Satelit al RCS & RDS si este inclus in pachetul de programe de televiziune prin cablu analogic si digital, Digi TV Cablu, a RCS & RDS.

Informatii suplimentare despre Digi Sport puteti gasi prin accesarea site-ului www. digisport. ro sau www. digitv. ro.

Despre RCS & RDS
RCS & RDS si-a dezvoltat propria infrastructura de telecomunicatii pe suport de fibra optica si acopera cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixa si mobila peste 200 orase din tara. Operatorul de telecomunicatii are 6500 angajati si dispune de un numar de peste 200 puncte de prezenta la nivelul intregii tari. Digi Sport se lanseaza cu o transmisiune directa si exclusiva: meciul Ujpest Budapesta - Steaua Bucuresti

RCS & RDS, liderul serviciilor de televiziune prin cablu si satelit din Romania, ofera telespectatorilor din Romania o noua televiziune sportiva: Digi Sport. Pana acum Digi Sport a achizitionat drepturi de difuzare exclusiva si pentru transmisiuni directe, pentru urmatoarele competitii:

Liga 1 - meciuri ale Ligii I de fotbal din Romania (2009 - 2012)

Primera Division

campionatul spaniol de fotbal, in exclusivitate, in perioada 2009 - 2012
transmisiunile in direct a cate 5 meciuri din fiecare etapa
emisiuni care vor cuprinde rezumate ale tuturor meciurilor din campionatul spaniol
emisiuni de stiri cu cele mai noi informatii si rezultate din Primera Division

Premier League - meciuri din fiecare etapa a campionatului englez (2009 - 2010)

Bundesliga - meciuri din fiecare etapa a campionatului german (2009 - 2010)

Motociclism: Moto GP
Moto GP, in exclusivitate, in perioada 2009 - 2012
transmisiuni in direct ale sedintelor de antrenament, ale calificarilor si curselor din Moto GP (clasele Moto GP, 125 cc, 250 cc)

Handbal: campionatele nationale de handbal
transmisiuni in exclusivitate ale meciurilor din campionatul national de handbal: Liga Nationala feminina si Liga Nationala masculina, precum si meciurile de acasa ale nationalelor

Baschet: NBA - transmisiuni in direct din Statele Unite, saptamanal, joi si duminica

Tenis: transmisiuni directe din circuitul masculin ATP World Tour

Digi Sport va transmite si alte competitii si evenimente sportive de interes.

Telespectatorii Digi Sport vor mai putea viziona avanpremierele etapelor si rezumatele tuturor competitiilor din Premier League si Bundesliga, precum si o sinteza a celor mai importante partide din campionatele de tenis in cadrul emisiunii saptamanale ATP Magazin.

Strategia Digi Sport va fi orientata spre continuarea achizitiilor pentru competitii nationale si internationale de top si din alte sporturi.

Digi Sport - spectacolul sportiv la tine acasa!

Digi Sport va emite 24 de ore din 24 si va asigura, printr-un canal suplimentar, Digi Sport Plus, accesul tuturor telespectatorilor la competitii sportive in direct. Tot ce vor avea de facut va fi sa aleaga unul dintre cele doua canale, in functie de competitia pe care doresc sa o urmareasca in direct.

Noul canal de televiziune cu profil sportiv va putea fi receptionat, la lansare, in intreaga retea de televiziune prin cablu si satelit a RCS & RDS, extinsa pe teritoriul intregii tari.

Despre Digi Sport
Digi Sport este cea mai noua platforma TV cu continut sportiv a RCS & RDS, compania lider pe piata serviciilor de televiziune prin cablu si satelit. Noul canal de televiziune va fi lansat in data de 23 iulie a. c. prin difuzarea in direct si in exclusivitate a meciului retur de calificare in Europa League, Ujpest Budapesta - Steaua Bucuresti.

Meciul dintre Ujpest si Steaua va fi precedat, incepand de la ora 18:30, de emisiunea inaugurala a postului, care il va avea ca invitat special pe domnul Cristian Topescu, alaturi de alte personalitati din lumea sportului romanesc.

"Lansarea postului Digi Sport face parte din strategia companiei noastre de a oferi abonatilor nostri calitate si varietate in cadrul celui mai complet dar si celui mai accesibil pachet de servicii de telecomunicatii din Romania, un pachet pentru intreaga familie.

Canalul Digi Sport se va adresa publicului iubitor de sport oferindu-i posibilitatea de a urmari cele mai interesante campionate de fotbal din Europa, dar si o serie de alte competitii majore din alte sporturi. RCS & RDS este lider pe piata din Romania in furnizarea serviciilor de internet si de televiziune prin cablu si satelit si este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixa.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com