Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  ProSport primul ziar 3D din Romania media

Toate machetele publicitare vor fi special adaptate formatului 3D, pentru o interactiune unica intre cititori si versiunea de print ProSport integral 3D.

ProSport inoveaza insa din nou si ridica stacheta, editia de joi, 1 iulie, fiind prima din Europa a unui cotidian de sport in versiune integrala 3D in 24 de pagini.

Fotografiile incendiare de la Campionatul Mondial din Africa de Sud, precum si machetele special adaptate vor putea fi savurate intr-o adevarata experienta 3D cu ajutorul unor ochelari speciali oferiti GRATUIT impreuna cu ziarul.

Editia eveniment ProSport de joi, 1 iulie, constituie o premiera si pentru piata de publicitate din Romania. Joi, 1 iulie, ProSport ofera cititorilor sai prima experienta tridimensionala intr-un ziar din Romania.

La 13 ani distanta de cand devenea primul ziar cu pagini color din Romania, ProSport revolutioneaza inca o data presa scrisa din Romania, intrand in noul val al publicatiilor europene in format 3D, dupa saptamanalul belgian La Dernière Heure si cotidianul britanic The Sun.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole

Primera Division si Moto GP - doar la Digi

Noul canal de televiziune va fi lansat in data de 23 iulie a


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com