Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  ProSport te cheama sa alergi media

Participantii vor primi chip-uri individuale de cronometrare, astfel incat fiecare isi va afla la finalul cursei timpul personal realizat.

ProSport confirma ca la cel mai mare eveniment de running nocturn din Romania si-au anuntat prezenta si multe vedete din lumea sportiva. Sorin Oprescu, Pasajul Basarab este cu precadere un pasaj rutier; el uneste sectoarele 1 si 6 intre Soseaua Nicolae Titulescu si Soseaua Grozavesti. La Rio de Janeiro, la cumpana dintre ani, se alearga pe strazile orasului tocmai pentru a celebra intr-un mod inedit trecerea intr-un nou an.

ProSport, in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti si cu Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti, au ales o locatie cu totul spectaculoasa pentru aceasta editie si anume Pasajul Suprateran Basarab. Astfel, Otilia Badescu (campioana mondiala la tenis de masa) si Virgil Stanescu (capitanul echipei de baschet Steaua Bucuresti) vor da startul evenimentului si chiar vor lua parte la alergare, alaturi de sutele de bucuresteni dornici de miscare.

Categoriile de concurs sunt urmatoarele:

Baieti:
-cu varsta cuprinsa intre 15* si 35 de ani**
-cu varsta mai mare de 35 de ani (impliniti la data concursului)
Fete:
-cu varsta cuprinsa intre 15* si 35 de ani**
-cu varsta mai mare de 35 de ani (impliniti la data concursului)

Cele doua curse la care concurentii se pot inscrie sunt cele de 5. ooo metri si 10. ooo metri.

ProSport ofera premii in bani, pentru fiecare din categoriile de participare:
Locul I - 100 euro
Locul II - 75 euro
Locul III - 50 euro

Toate persoanele care doresc sa participe la Bucharest Midnight Run trebuie sa se inscrie pe site-ul www. midnightrun. prosport. ro, iar in ziua concursului pana la ora 20. 00. Primii 1. 000 de participanti primesc tricoul oficial al evenimentului!

Bucharest Midnight Run 2013 este un eveniment organizat de ProSport cu sprijinul VITAMAX (sponsor principal), Ford prin Tiriac Auto, Superbet, Puma Fragrances, ProFM si Sport. ro, in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti si cu Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti.

ProSport Bucharest Midnight Run va fi transmis in direct la sport. ro, sambata, 3 august, ora 22. oo. Inaugurat in iunie 2011 in prezenta Primarului General al Capitalei, dl. A fost construit cu scopul de a fluidiza traficul in zona de Nord-Vest a Capitalei si de a completa inelul interior de circulatie al Municipiului Bucuresti. Zilnic, 80. 000 de masini trec pe acest pasaj.

Pe 3 august, ProSport inchide circulatia si deschide spectacolul!

Startul evenimentului se va da din parcarea Carrefour Orhideea. Se alearga noaptea in marile capitale europene, dar si pe continentul american. Concurentii se pot inscrie la una dintre cele doua probe propuse de organizatori, de 5 km, respectiv de 10 km. Aflata la a doua editie, ProSport Bucharest Midnight Run se va desfasura in acest an pe 3 august, pe Pasajul Basarab din Capitala.

Crosurile nocturne sunt foarte populare in prezent. ProSport continua seria evenimentelor sportive dedicate pasionatilor de sport si de miscare, care doresc sa evadeze din rutina zilnica si sa aiba un stil de viata activ si sanatos.

Dupa episoadele "Cu bicicleta la mare", "Tower Center Up Run" si "Cu bicicleta la munte", o noua competitie intr-un cadru neconventional va polariza toata atentia temerarilor din Bucuresti si nu numai. O traditie aparte o au alergarile de noapte in Brazilia.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com