Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  SPM Indoor Division confirma media

Mall-urile si hypermarketurile devin medii tot mai cautate, in virtutea costurilor mai mici si a unei acoperiri nationale foarte bine targetate. Agentia ofera servicii de consultanta si inchiriere a suporturilor publicitare precum si de implementare a proiectelor speciale, productie publicitara, decorare/neutralizare si monitorizare. Cu un buget pornind de la cateva mii de euro se poate interactiona cu un public foarte larg, transmitand mesajul de cateva milioane de ori. SPM Indoor a derulat in prima parte a anului campanii ce i-au adus o cifra de afaceri de 600. 000 de euro. In contextul in care advertiserii restrang pe alocuri din bugetele media, indoor-ul continua sa castige clienti si convinge din ce in ce mai mult prin rezultate imediate si targetare maxima.

Dupa cresteri spectaculoase de doua cifre in anii trecuti, piata media se afla intr-un stadiu de incetinire a ritmului de crestere. Pozitionata in spatiul in care se ia decizia de cumparare, reclama devine un factor de influenta cu raspuns imediat. " argumenteaza Razvan Constantinescu.
Campaniile indoor sunt mai eficiente fata de mediile clasice atat din punct de vedere al impactului cat si al costurilor. Avantajul acestui suport este ca elimina costurile de productie si decorare.
Advertiserii dau o tot mai mare importanta cresterii ratei de raspuns si promovarii prin publicitatea neconventionala si inovativa. Studiile din piata atesta indoor-ul ca fiind printre putinele medii care transmit mesaje publicitare considerate profesionale de catre consumator. Publicitatea indoor are avantajul de a aduce rezultate pe termen scurt si mediu, un obiectiv greu de atins prin publicitatea conventionala.


Despre SPM Indoor Division
SPM Indoor este o agentie de indoor advertising cu capital 100% romanesc ce opereaza in prezent in 27 de locatii din 17 orase ale tarii. In portofoliul SPM Indoor se numara clienti precum Toshiba, Pepsi, Lipton, Kitekat, Whiskas, Mars, Nokia, Cosmote, Suzuki, Jaguar, Alpha Bank sau Milennium Bank.
SPM Indoor este singurul operator de indoor advertising din Romania care pune la dispozitia clientilor cel mai avansat suport de afisaj indoor -digital frame- ce inglobeaza tehnologia LCD si dispune de un sistem de masurare a audientei in timp real. Cresterea vine ca raspuns la tendinta advertiserilor de a se apropia tot mai mult de client. "Indoorul dezvolta cultura rezultatelor. Cel mai avansat suport de afisaj indoor, inglobeaza tehnologia LCD si dispune de un sistem de masurare a audientei in timp real. Campaniile indoor sunt construite diferit, in functie de scopul comunicarii, variind ca perioada de derulare, numar de locatii si suporturi.
Cea mai accesibila campanie indoor, cu buget minim, care se poate realiza la nivel national presupune utilizarea suporturilor Digital Frame. Toate acestea se traduc in cresterea vanzarilor si brand awareness.
Cum sa fii eficient in campaniile indoor
Varietatea canalelor de expunere, rata de raspuns ridicata si targetarea adaptata nevoilor clientului sunt avantajele indoor-ului. Estimarile arata ca volumul total al investitiilor in publicitate din acest an se va reduce cu procente de pana la 20 la suta.
Indoor-ul este unul dintre segmentele media care va confirma previziunile de crestere de pana la 20 la suta in 2009. "Finalul primului semestru si datele financiare inregistrate ne-au confirmat estimarile facute la inceputul anului pentru anul in curs" declara Razvan Constantinescu, General Manager SPM Indoor Division.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com