Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Salveaz Crciunul campania media

Campania "Salveazã Crãciunul", organizatã de Gandul. info si Stirile ProTV pentru ajutorarea copiilor nevoiasi din Valea Plopului si Valea Screzii, a inregistrat un impact fãrã precedent in online-ul romanesc.

Prin aceastã campanie, utilizatorii au fost invitati pe www. salveazacraciunul. ro si pe pagina de Facebook www. facebook. com/SalveazaCraciunul, sa dea un like pentru ca un euro sã fie donat acestor copii de cãtre sponsorii initiativei. Suma initialã pusã in joc a fost de 10. 000 de euro si a fost in intregime acoperitã cu "like"-uri intr-o orã si jumãtate.

Mai mult, in doar cateva zile, campania a ajuns pe primul loc in topul tuturor campaniilor sociale romanesti organizate pe Facebook, strangand peste 90. 000 like-uri si depãsind orice recorduri de crestere.

Succesul inregistrat incã din prima zi a determinat organizatorii sã depunã toate eforturile pentru mãrirea sumei pe care isi propuseserã sã o colecteze in cadrul acestei campanii - 10. 000 euro.

Astfel, sponsorilor initiali - Fundatia Vodafone, Volksbank si Alico - li s-au alãturat GlaxoSmithKline, Europharm, Medlife, Procter&Gamble, Opel si McDonald’s - asigurand panã acum prin donatiile lor echivalentul a circa 50. 000 de euro. La aceastã sumã se adaugã 24. 000 de RON stransi de angajatii PRO TV, institutie parte a campaniei.

Eforturile organizatorilor continuã pentru ca suma stransã pentru copii din Valea Plopului si Valea Screzii sã se apropie cat mai mult de numãrul mare de like-uri de pe pagina campaniei.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole

Valeriu Tabara evalueaza rezultatele

Prin seria de conferinte Mediafax Talks (www

Solutiile de redresare a agriculturii

ro/romanian-agriculture pana pe 21 septembrie


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com