Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Saptamana Egalitatii de Sanse media

A" este cofinantat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara: 6. Nord-Est si Sud-Muntenia, "Saptamana Egalitatii de Sanse" ajunge si in Regiunea Sud-Vest Oltenia, unde va gazdui ateliere de lucru, dezbateri si mese rotunde ce vor propune participantilor din randul autoritatilor publice, angajatorilor, societatii civile si publicului larg teme de discutii si solutii pentru asigurarea egalitatii de sanse si combaterea discriminarii la angajare.

Demersul isi propune o mai buna informare a populatiei cu privire la principiul egalitatii de sanse si pericolul discriminarii, stimularea dezbaterilor asupra mijloacelor de crestere a accesului la conditii egale de munca si participare sociala prin combaterea stereotipurilor, cat si furnizarea de sprijin institutional pentru dezvoltarea activitatii factorilor interesati in problematica egalitatii de sansa si gen.

Pe langa aceste activitati, caravana aduce si Targul ofertelor de munca pentru sanse egale pe 18 ianuarie. La dezbaterile programate pentru data de 20 ianuarie va participa dna. Promovarea incluziunii sociale, Domeniul major de interventie: 6. 3. "Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii", beneficiar fiind agentia de comunicare Media One.

Media One se claseaza printre primele agentii integrate de consultanta in comunicare din Romania. Aici angajatori din diverse arii de activitate vor avea posibiltatea de a interactiona direct cu persoanele aflate in cautarea unui loc de munca.

Proiectul POSDRU/97/6. 3/S/63743 cu titlul "Campanie nationala de constientizare publica privind egalitatea de gen si de sanse pe piata muncii si sprijin institutional pentru dezvoltarea activitatii factorilor interesati in problematica egalitatii de sansa si gen - "S. A. N. S. A ce atinge fiecare dintre cele opt regiuni de dezvoltare ale Romaniei, pentru a le oferi tuturor locuitorilor tarii sansa de a se implica activ in aceasta initiativa.

Trecand de prima jumatate de drum, dupa intalnirile cu publicul din regiunile Vest, Sud-Est. Caravana "Saptamana Egalitatii de Sanse" continua si in anul 2012 la Targu Jiu, in perioada 16-20 ianuarie. Avand o prezenta pe piata de peste saptesprezece ani, compania detine o experienta solida in dezvoltarea si derularea de proiecte integrate de informare si constientizare pentru clienti institutionali si privati. www. mediaone. ro Maria Mota, consilier al Ministrului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, pentru a disemina celor prezenti informatii despre initiativa proiectului.

Toate activitatile prilejuite de "Saptamana Egalitatii de Sanse" se desfasoara in cadrul complexului hotelier Lexi Star (Str. Progresului nr. 1-3, Targu Jiu).

Agentia de comunicare MEDIA ONE in parteneriat cu MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI SI PROTECTIEI SOCIALE, FUNDATIA PESTALOZZI si PROVINCIA di PERUGIA, ITALIA au lansat caravana "Saptamana Egalitatii de Sanse", un eveniment intinerant al proiectului S. A. N. S.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com