Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Sectiune speciala dedicata media

Infiintata in 1991, compania face parte din cel mai mare trust media din Romania, MediaPro, si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. Astfel, site-ul are feed RSS, da posibilitatea utilizatorilor sa isi posteze propriul continut si prezinta stirile zilei ierarhizate din trei perspective: a jurnalistilor Mediafax, a comunitatii utilizatorilor www. mediafax. ro si a fiecarui utilizator in parte. www. mediafax. ro, castigator al premiului Internetics 2007 pentru cel mai bun site de stiri, se adreseaza internautilor care vor sa fie conectati in timp real la actualitate, fiind spatiul ideal pentru o experienta multimedia a evenimentelor zilei.Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. La acestea se adauga o zona de informatii generale despre alegerile parlamentare si una de sondaje pe teme de interes din campania electorala.

"Prin informatiile diverse pe care le vom publica pana la sfarsitul alegerilor parlamentare in aceasta sectiune, ii conectam pe vizitatorii site-ului la unul dintre cele mai ample si importante evenimente ale anului. Site-ul furnizeaza in timp real continut multimedia - stiri text, fotografii, inregistrari audio si video - si cuprinde functionalitati specifice web 2. 0. Alte doua zone cuprind lista colegiilor uninominale pentru Bucuresti si toate judetele tarii, respectiv hartile interactive ale candidaturilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare colegiu si pentru fiecare partid. . mediafax. ro din ce colegiu uninominal face parte, prin intermediul unei liste a colegiilor din Bucuresti si din fiecare judet al tarii. Prima este dedicata stirilor in timp real despre campania electorala, iar pe 30 noiembrie, despre desfasurarea votului. Din 2007, Mediafax se adreseaza si consumatorilor finali, prin www. mediafax. ro. In 2008, Mediafax a devenit prima agentie de presa din Romania care si-a exportat modelul de business, odata cu lansarea agentiei Mediafax din Cehia, in luna iunie.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa o contactati pe Ioana Chira, PR Executive Mediafax - ioana. chira@mediafax. ro, 031/82. 56. 129.

Comunicat de presa - 6 noiembrie 2008 ioana. chira@mediafax. ro - www. mediafax. ro
Ulterior, printr-un simplu click, el poate afla si care sunt candidatii pentru colegiul respectiv din partea tuturor partidelor politice, datorita unor harti interactive: una pentru Senat, iar cealalta pentru Camera Deputatilor.

"Pentru ca alegerile parlamentare din aceasta toamna sunt primele care se desfasoara dupa noul sistem de vot, in sectiunea speciala de pe www. mediafax. ro punem accent pe informatiile utile pentru alegatori, de tipul listei colegiilor uninominale din intreaga tara", spune Irinel Bucur, Business Unit Manager www. mediafax. ro.

Astfel, sectiunea Alegeri 2008 cuprinde cinci zone. Pe 30 noiembrie, cei care vor intra pe www. mediafax. ro vor afla informatii actualizate in timp real despre desfasurarea si rezultatele scrutinului", adauga Irinel Bucur.Despre www. mediafax. ro

Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro. Mediafax. ro, primul site al unei agentii de presa romanesti adresat consumatorilor finali, lanseaza, joi, 6 noiembrie, o sectiune speciala despre alegerile parlamentare, ce contine stiri si diverse informatii utile pentru alegatorii confruntati, in premiera, cu sistemul de vot uninominal Printre produsele si serviciile Mediafax se numara: fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declararatii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com