Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Site-ul wwwmediafaxro - crestere media

Site-ul furnizeaza in timp real continut multimedia (text, fotografii, inregistrari audio si video), prezentand echidistant cele mai importante evenimente din toate domeniile de interes: politic, economic, social, sport, externe, cultura-media, life-inedit si stiinta-sanatate. Datorita evolutiei constante, in decembrie 2008, www. mediafax. ro avea de patru ori mai multi vizitatori unici decat la sfarsitul anului precedent, iar anul acesta, cresterea lunara a continuat, fiind de 7% in ianuarie 2009 fata de decembrie 2008 si de 19% in februarie fata de ianuarie.

In luna martie s-a inregistrat si un nou record de trafic pe zi pe www. mediafax. ro. Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declararatii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. Totodata, vizitatorii au posibilitatea de a dezbate impreuna cu jurnalistii Mediafax evenimente si probleme de actualitate, pe blogul "Dincolo de stiri", ce poate fi accesat la adresa www. mediafax. ro/blog. In 2007, www. mediafax. ro a castigat premiul Internetics pentru cel mai bun site de stiri.

Despre Mediafax
Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. Site-ul www. mediafax. ro a inregistrat o crestere de peste 9% a numarului de vizitatori unici in martie fata de luna precedenta, traficul ajungand la o valoare record de 805. 392 de vizitatori, conform datelor SATI.

In ceea ce priveste numarul total de afisari, acesta a crescut cu 3%, pana la peste 4,57 milioane de afisari.

Prin urmare, martie 2009 a fost a 15-a luna de crestere continua a traficului site-ului. Pe 19 martie, circa 68. 900 de vizitatori unici au accesat site-ul, iar numarul de afisari in acea zi a fost de peste 240. 900.

Singurul site al unei agentii de presa romanesti care se adreseaza in mod direct consumatorilor finali, www. mediafax. ro i-a tinut conectati pe vizitatori in luna martie la cele mai importante evenimente ale zilei, prin intermediul informatiilor de ultima ora din domeniile politic, economic, social, sport, externe, cultura-media, life-inedit si stiinta-sanatate, al stirilor video si galeriilor foto si al unui infografic interactiv realizat de Mediafax Foto si dedicat sezonului 2009 de Formula 1.

Despre www. mediafax. ro
Din iulie 2007, Mediafax, cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania, se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro. In 2008, Mediafax a devenit prima agentie de presa din Romania ce si-a exportat modelul de business, odata cu lansarea companiei Mediafax din Cehia. Infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din cel mai mare trust media din Romania, MediaPro, si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole

Solutiile de redresare a agriculturii

ro/romanian-agriculture pana pe 21 septembrie


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com