Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Site-ul wwwmediafaxro - trafic media

Site-ul www. mediafax. ro a inregistrat un trafic record in luna februarie, cand a avut 736. 166 de vizitatori unici, cu circa 19% mai multi decat in prima luna a acestui an, conform datelor SATI.

De asemenea, numarul total de afisari a crescut cu 10%, pana la peste 4,42 milioane de afisari in februarie.

Astfel, in luna februarie, www. mediafax. ro a avut una dintre cele mai puternice cresteri dintre site-urile de stiri din Romania, atat din punctul de vedere al numarului de vizitatori unici, cat si al afisarilor.

Totodata, februarie 2009 a fost a 14-a luna de crestere continua a traficului site-ului, care, din decembrie 2007 pana in prezent, a avut in fiecare luna un numar din ce in ce mai mare de vizitatori unici. Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declararatii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. Infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din cel mai mare trust media din Romania, MediaPro, si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. Evolutia constanta a facut ca www. mediafax. ro sa fie accesat la finalul anului trecut de un numar de patru ori mai mare de vizitatori unici decat in decembrie 2007, iar cresterea a continuat in primele luni ale acestui an.

Recordul de trafic pe zi pe www. mediafax. ro a fost inregistrat tot in luna februarie, pe 26 februarie, cand circa 68. 400 de vizitatori unici au accesat singurul site al unei agentii de presa romanesti care se adreseaza in mod direct consumatorilor finali pentru a afla informatii in timp real despre cele mai importante evenimente ale zilei.

Despre www. mediafax. ro
Din iulie 2007, Mediafax, cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania, se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro. Totodata, vizitatorii au posibilitatea de a dezbate impreuna cu jurnalistii Mediafax evenimente si probleme de actualitate, pe blogul "Dincolo de stiri", ce poate fi accesat la adresa www. mediafax. ro/blog. In 2007, www. mediafax. ro a castigat premiul Internetics pentru cel mai bun site de stiri.

Despre Mediafax
Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. Site-ul furnizeaza in timp real continut multimedia (text, fotografii, inregistrari audio si video), prezentand echidistant cele mai importante evenimente din toate domeniile de interes: politic, economic, social, sport, externe, cultura-media, life-inedit si stiinta-sanatate. In 2008, Mediafax a devenit prima agentie de presa din Romania ce si-a exportat modelul de business, odata cu lansarea companiei Mediafax din Cehia.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole

Solutiile de redresare a agriculturii

ro/romanian-agriculture pana pe 21 septembrie


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com