Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Tuca Zbarcea Asociatii castigatoare media

Tuca Zbarcea & Asociatii a primit doua premii in cadrul editiei din acest an a Galei Avocatilor pentru asistenta juridica acordata in incheierea celei mai mari tranzactii din perioada 2009-2011 in sectorul financiar-bancar, conform unui clasament intocmit de Ziarul Financiar, precum si una dintre cele mai importante din domeniul energiei.

Gala Avocatilor 2012 a recunoscut meritele avocatilor in finalizarea cu succes a unor tranzactii in domenii precum Energie; Retail; Imobiliare; IT&C; Banci, Asigurari, Fonduri de Pensii; Servicii Medicale; Agro si FMGC; Finantare Bancara. De asemenea, echipa de drept financiar-bancar a firmei a fost recompensata pentru implicarea in cea mai mare tranzactie din perioada 2009-2011, si anume achizitia de catre Erste Bank a pachetelor minoritare de actiuni detinute de SIF-uri in Banca Comerciala Romana. Printre cei mai reprezentativi clienti se numara: Erste Bank / Banca Comerciala Romana (BCR), OMV Petrom, CEZ, Rompetrol Rafinare, ArcelorMittal, Carrefour, Romtelecom, Orkla Foods, Colgate Palmolive, GED Capital Development, Cadbury, Bursa de Valori Bucuresti, BRD-Groupe Société Générale, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), Philip Morris, Alstom Transport, Siemens, Ericsson Telecommunications Romania, ING Real Estate etc. In total, 12 premii au fost decernate firmelor de avocatura implicate in tranzactiile anului 2011 ori pentru serviciile de asistenta juridica prestate antreprenorilor romani iar un premiu special - "Juristul Anului" - a fost acordat directorului juridic care s-a remarcat pe parcursul anului 2011 cu realizari deosebite in aria sa de expertiza Multumim clientilor nostri pentru ca au avut incredere in competentele noastre si ca ne ofera constant ocazia de a pune in valoare cunostintele si creativitatea", ne-a declarat Silvana Ivan, Avocat asociat al Tuca Zbarcea & Asociatii.

In cadrul Galei si in prezenta marilor case de avocatura si reprezentanti ai mediului de business, presedinti si directori ai companiilor de top, analisti, consultanti, mass-media, Ziarul Financiar a lansat si a patra editie a catalogului "Anuarul Caselor de Avocatura 2012".

Despre Tuca Zbarcea & Asociatii:

Cu o echipa formata din 95 de avocati dintre care 20 parteneri in cadrul biroului din Bucuresti, Tuca Zbarcea & Asociatii opereaza un sediu secundar in Cluj-Napoca, care functioneaza in asociere cu Nistorescu, Somlea & Asociatii, cat si un birou de reprezentanta in Madrid, Spania. Proiectul a fost coordonat de catre avocatii asociati Stefan Damian si Silvana Ivan.

"Aceste premii sunt rezultatul muncii unor echipe de avocati dedicati si experimentati in gestionarea de proiecte complexe. Totodata, firma a castigat premiul Law Firm of the Year: Romania (IFLR European Awards 2012), premiul Best Managed Workplace pentru cel mai apreciat stil de management (MPF European Leadership Awards 2012), premiul Law Firm of the Year: Eastern Europe and the Balkans (The Lawyer European Awards 2010), premiul Law Firm of the Year (Chambers Europe Awards for Excellence 2010). Totodata, firma a stabilit o colaborare strategica pe principiul "best friend" cu firma de avocatura Turcan Cazac, liderul pietei de avocatura de business din Chisinau, Republica Moldova.

Tuca Zbarcea & Asociatii ofera asistenta juridica in toate domeniile dreptului, fiind recomandata de prestigioase directoare internationale de specialitate pentru serviciile in domenii precum litigii si arbitraje internationale, achizitii publice, energie si resurse naturale, drept financiar-bancar, infrastructura, dreptul muncii si drept social, drept societar si comercial, fuziuni, achizitii / privatizari, etc.

Tuca Zbarcea & Asociatii a primit numeroase aprecieri si distinctii pentru dinamismul, viziunea si determinarea cu care a adoptat practici inovatoare pe piata serviciilor juridice din Romania. Astfel, in ultimii cinci ani, Tuca Zbarcea & Asociatii a fost singura casa de avocatura din Europa de Est recunoscuta in raportul Financial Times’ Innovative Lawyers ca una dintre cele mai inovatoare firme de avocatura din Europa Continentala. . De asemenea, timp de patru ani consecutivi Tuca Zbarcea & Asociatii a fost desemnata Firma de avocatura a anului din Romania, urmare a nominalizarilor primite din partea unui juriu independent, constituit din reputati oameni de afaceri.

Portofoliul Tuca Zbarcea & Asociatii include numeroase companii nationale si multi-nationale, importante institutii financiare, precum si autoritati publice si institutii guvernamentale.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole

Omul care a dat monedei Euro 10 zile de trait

- evenimentul de referinta pentru mediul de business din Romania


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com