Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Tuca Zbarcea Asociatii desemnata media

Tuca Zbarcea & Asociatii a castigat premiul " Cea mai de incredere firma de avocatura a anului" ("Most Trusted Law Firm of the Year") in cadrul ceremoniei ACQ Country Awards 2009.
Prestigioasa publicatie britanica ACQ Finance Magazine a desemnat Tuca Zbarcea & Asociatii drept cea mai de incredere firma de avocatura din Romania in anul 2009.
"Intr-o perioada marcata (inca) de criza economica, aceasta distinctie este recunoasterea eforturilor noastre de a sprijini comunitatea de afaceri, prin servicii de consultanta juridica bazate pe incredere si pe un model de afaceri sanatos", ne-a declarat Florentin Tuca, Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii.
Potrivit avocatului coordonator al societatii, firma a initiat un amplu set de masuri anti-criza vizand promovarea de servicii specifice dedicate companiilor aflate in dificultate. Aceste distinctii sunt considerate ca unele dintre cele mai prestigioase recunoasteri internationale, fiind rezultatul exclusiv al unui amplu sondaj independent reunind experti in domeniu si cititori ai publicatiei.
Printre acestea se numara: infiintarea Departamentului de Gestionare a Crizei, precum si crearea portalului www. ckc. tuca. ro; constituirea TZA Insolventa S. P. R. L. , societate profesionala cu raspundere limitata inregistrata la Uniunea Nationala a Practicienilor in Insolventa din Romania, care gestioneaza proiectele de lichidare si insolventa; organizarea unor evenimente - seminarii si traininguri - dedicate atat avocatilor firmei, cat si clientilor si reprezentantilor societatilor comerciale.
"Increderea este principiul de baza al eticii Tuca Zbarcea & Asociatii in afaceri si una dintre valorile firmei noastre. Premiul "Cea mai de incredere firma de avocatura a anului" ne onoreaza dar ne si obliga pe termen lung", a adaugat Florentin Tuca.
Peste 2. 500 de voturi din partea cititorilor, profesionistilor industriei de consultanta, expertilor in afaceri si analistilor au decis castigatorii premiilor ACQ Country Awards din acest an.
Premiile ACQ Country Awards sunt decernate de ACQ Finance Magazine liderilor in industria de fuziuni si achizitii din peste 40 de tari, avand scopul de a identifica si recunoaste excelenta in afaceri.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole

Mediafax Talks about Romanian

00, la Hotel Howard Johnson, sala Platinum


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com