Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Tuca Zbarcea Asociatii si Mediafax media

Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro. Prin seria de conferinte Mediafax Talks (www. mediafaxtalks. ro) si prin evenimentele Romania Financial Forum, Romania Retail Forum si Romania Construct Forum, oamenii de afaceri au la dispozitie un forum de dezbatere despre subiecte si probleme arzatoare, precum si o modalitate de dialog cu autoritatile.

Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declararatii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. Tuca Zbarcea & Asociatii si Mediafax organizeaza conferinta Noutatile introduse prin Codul Civil. Infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din cel mai mare trust media din Romania, MediaPro, si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. Totodata, firma a stabilit o colaborare strategica pe principiul "best friend" cu firma de avocatura Turcan Cazac, liderul pietei de avocatura de business din Chisinau, Republica Moldova.

Tuca Zbarcea & Asociatii ofera asistenta juridica in toate domeniile dreptului, fiind recomandata de prestigioase directoare internationale de specialitate pentru serviciile in domenii precum drept societar si comercial, fuziuni, achizitii / privatizari, litigii si arbitraje internationale, energie si resurse naturale, drept financiar-bancar etc.

In ultimul an, Tuca Zbarcea & Asociatii a acordat consultanta Ministerului de Justitie in cadrul proiectului finantat de Banca Mondiala privind "Pregatirea punerii in aplicare a Codului Civil, Codului Penal, Codului de Procedura Civila si Codului de Procedura Penala" si care a analizat impactul acestor noi reglementari din punct de vedere legal, economic, bugetar si al resurselor umane.

Despre Mediafax Talks

Mediafax organizeaza, incepand din 2006, evenimente de business care vin in completarea informatiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. Influenta asupra mediului de afaceri, in data de 11 octombrie 2011 la Hotel Athénée Palace Hilton, Bucuresti, salon Le Diplomate, incepand cu ora 9. 00.

Intentia Noului Cod Civil si, prin extindere, a Noilor Coduri este de a aduce un plus de coerenta normativa, de modernizare si eficientizare a sistemului in ansamblu, de corelare cu practicile existente la nivelul Uniunii Europene si exigentele epocii moderne.

Noul Cod Civil incorporeaza, intre altele, totalitatea reglementarilor privitoare la persoane, contracte, relatiile de familie, relatiile comerciale, dreptul la proprietate publica si privata si, in acelasi timp, transpune in sistemul nostru de drept o serie de principii de drept international privat.

Noul Cod Civil codifica, in premiera, anumite principii de drept privat, include prevederi exprese si mai detaliate decat cele din reglementarea anterioara, valorifica foarte bine anumite concluzii ale doctrinei si jurisprudentei si preia modele legislative din dreptul comparat.

In acelasi timp insa, multiplicarea numarului de norme juridice comparativ cu cele ale Codului Civil anterior presupune un proces de asimilare solicitant pentru toti cei implicati in procesul de aplicare a legii.

Conferinta reuneste cele mai importante voci din sistemul juridic precum si reprezentanti la nivel de top management si consilieri juridici din cadrul companiilor active din toate industriile: energie, auto, retail, pharma, banci, asigurari, investitii, leasing, constructii si imobiliare, logistica, etc.

Pe parcursul conferintei vor fi dezbatute teme precum Impactul Noilor Coduri asupra sistemului judiciar; Impactul Noului Cod Civil asupra activitatii avocatiale; Noul Cod Civil si impactul asupra incheierii contractelor; Consecintele majore ale reformarii Codului Civil; Influentele Noului Cod Penal asupra dreptului afacerilor; Interventia instantei in raporturile contractuale: riscuri si remedii; Garantarea obligatiilor rezultand din contractele de finantare; Unele modificari aduse de Noul Cod Civil in materia desfiintarii contractelor; Raspunderea civila contractuala si delictuala in acceptiunea Noului Cod Civil.

Printre lectorii evenimentului se numara: Catalin PREDOIU - Ministrul Justitiei; Gheorghe FLOREA - Presedinte, Uniunea Nationala a Barourilor; Flavius-Antonius BAIAS - Decan, Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti; Florentin TUCA - Dr. , Avocat asociat, Tuca Zbarcea & Asociatii; Alina BICA - Secretar de Stat, Ministerul Justitiei; Cornel POPA - Avocat asociat, Tuca Zbarcea & Asociatii; Mihai DUDOIU - Avocat asociat, Tuca Zbarcea & Asociatii; Levana ZIGMUND - Avocat asociat, Tuca Zbarcea & Asociatii; Christina VLADESCU - Avocat asociat, Tuca Zbarcea & Asociatii.
Detalii si la: http://www. mediafaxtalks. ro/codul-civil/

Despre Tuca Zbarcea & Asociatii

Cu o echipa formata din 90 de avocati in cadrul biroului din Bucuresti, dintre care 21 sunt parteneri, Tuca Zbarcea & Asociatii opereaza un sediu secundar in Cluj-Napoca, care functioneaza in asociere cu Nistorescu, Somlea & Asociatii, cat si un birou de reprezentanta in Madrid, Spania.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole

Solutiile de redresare a agriculturii

ro/romanian-agriculture pana pe 21 septembrie


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com