Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Utv se lanseaza in format media

Pe 9 aprilie 2010, cu ocazia implinirii a 5 ani de emisie, Utv va fi prima televiziune muzicala din Romania care se lanseaza in format HD - in premiera pentru abonatii UPC.

Utv si-a asumat statutul de role-model pe piata de televiziune muzicala, nu doar din punct de vedere al continutului, cat si din punct de vedere tehnic: inca de la inceput investitiile s-au indreptat catre echipamente si tehnica de ultima generatie.

"Televiziunea HD ofera o experienta cu totul noua, revolutionand imaginea si sunetul in moduri in care nu au mai fost percepute de telespectatori pana acum. Pe masura dezvoltarii retelelor de distributie acest lucru se va schimba, Utv HD pozitionandu-se pe un target aparte, derivat din dotarile standard pe care trebuie sa le detii pentru a putea viziona programele propuse.

Pentru a putea vizualiza Utv HD consumatorii au nevoie de un receptor specializat (Set Top Box), care este oferit de principalii operatori de cablu si de un televizor LCD sau cu plasma compatibil HD (HD ready).

Primul operator de cablu care va distribui Utv HD este UPC, treptat postul urmand a fi preluat si de catre ceilalti operatori de cablu.

Utv este prima televiziune muzicala din Romania care emite HD. De altfel, am comandat deja toate videoclipurile disponibile in format HD din grila noastra de programe", declara Andrei Marcu, Director General Utv.

Pentru inceput, contentul va fi identic cu cel de pe Utv Standard Definition. Utv este inspirational, vorbeste despre diversitate, despre preferintele si stilul de viata al tinerilor, despre depasirea limitelor si mai ales despre libertatea de a-ti alege ce-ti doresti sa devii!
Utv este despre tine! Pentru o perioada, advertiserii autohtoni care desfasoara campanii pe Utv SD vor primi ca bonus difuzarea si pe HD. Din 9 aprilie, programele Utv vor fi receptionate la o calitate incomparabil mai buna decat pana acum: vedetele apar in cele mai mici detalii, doar la Utv HD.

Urmatorul pas? Utv 3D

Utv s-a lansat in aprilie 2005 ca prima televiziune interactiva din Romania si continua sa fie cel mai indraznet post romanesc de muzica.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com