Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Utv stinge lumina media

In anul 2009, Romania a participat la campania globala in calitate de tara oficiala Earth Hour (www. earth-hour. ro).

Pe 27 martie, 20:30 - Stingem lumina!
Utv s-a lansat in aprilie 2005 ca prima televiziune interactiva din Romania si continua sa fie cel mai indraznet post romanesc de muzica. Timp de o ora, pe ecranul televizoarelor va aparea doar mesajul "Utv te invita sa stingi lumina".
Actiunea Earth Hour urmareste sa-i determine pe oameni sa constientizeze schimbarile climatice grave pe care comportamentul consumerist le cauzeaza si a fost initiata de catre WWF Australia, in anul 2007, cand 2,2 milioane de case si sedii de companii din Sidney au intrerupt curentul timp de o ora.
In 2008, mesajul s-a facut auzit la scara mondiala, iar peste 50 de milioane de oameni au facut acelasi lucru. . Utv a venit in completarea acestora cu un promo ce prezinta cu umor un moment in care este indicat sa stingem lumina.
Promovarea este completata pe site-ul utv. ro si pe paginile de social media UtvRo unde cititorii sunt indemnati sa se implice si sa vina cu idei de sustinere a evenimentului.
Punctul culminant va fi reprezentat de intreruperea emisiei Utv pe 27 martie la ora 20:30. Utv este inspirational, vorbeste despre diversitate, despre preferintele si stilul de viata al tinerilor, despre depasirea limitelor si mai ales despre libertatea de a-ti alege ce-ti doresti sa devii!
Utv este despre tine! In perioada 15 - 27 martie Utv difuzeaza spoturile de promovare ale campaniei care dramatizeaza intr-un stil relaxat, pozitiv si amuzant modul specific in care diferite popoare sting lumina de Earth Hour.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com