Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  VISION MEDIA PLUS - Eficienta media

Vision Media Plus este prima companie OOH media din Romania care a efectuat un studiu complet de audienta pentru reteaua de TV screen-uri pe care o detine la nivel national. Avand ca diferentiator principal faptul ca dispune de o retea nationala, ce cuprinde orasele principale ale Romaniei si locatii strategice de amplasament, dar si datorita dimensiunilor, TV screen-urile Vision Media Plus reusesc sa demonstreze, masurabil, ca duc mesajul direct la tinta intr-o maniera care sa incurajeze alocarea bugetelor de marketing din partea oricarei companii care doreste sa isi eficientizeze comunicarea si sa valorifice oportunitatile pietei, cu atat mai mult in perioada de criza.

"Suntem primii care am masurat eficienta TV screen-urilor in Romania (studiu la nivel national, investigari timp de o luna, peste 13. 000 de ore de inregistrari video ale intersectiilor cu supraveghere de 24/24h, 10. 000 de interviuri cu trecatori). Dupa o luna in care compania media a intreprins toate eforturile pentru a-si masura eficienta in termeni de GRP, CPP si CPT - indicatori argumentati pentru tintirea segmentelor de audienta, se poate spune ca rezultatele relevate fac lumina in domeniul comunicarii prin intermediul TV screen-urilor detinute de Vision Media Plus. De aceea a ales Saptamana Luminata pentru a promova catre clientii sai existenti si potentiali, precum si catre colaboratorii media rezultatele "Studiului complet de audienta pentru reteaua de TV screen-uri", realizat cu sprijinul Operations Research, impreuna cu Compania de Cercetare Sociologica si Branding, in perioada 15 octombrie - 15 noiembrie 2008. Am filmat oamenii de pe strada, pietoni si conducatori auto, i-am intrebat, i-am segmentat metodic cu tehnici speciale pentru a afla indicatori Reach si GRP", afirma Gabi Dragos, Director Executiv Vision Media Plus. "Rezultatele sunt mai mult decat incurajatoare si demonstreaza eficienta masurabila de care dispun panourile noastre TV screen: 1607,7 GRP livrate intr-o luna (comparabil cu o televiziune nationala mica), un CPP real pentru populatie urban mare de 98,9 Euro si un CPT de 2,94 Euro", adauga Adriana Mujdei, Director de Vanzari Vision Media Plus.

Cateva dintre concluziile principale ale studiului complet de audienta pentru reteaua de TV screen-uri Vision Media Plus:

- TV screen-ul are un impact - masurat ca "mesaj recunoscut si retinut in mod corect" - de 2,7 ori mai mare decat outdoor-ul clasic
- Panourile TV screen reusesc sa se faca remarcate pentru aproape 18. 000. 000 de priviri intr-o singura luna.
- Se afla in calea a peste 2. 600. 000 de persoane unice.
- Peste 500. 000 de masini trec zilnic prin fata panourilor Vision Media Plus
- O medie de peste 150. 000 de oameni este atinsa / locatie / luna.
- O audienta educata (40% au studii superioare)
- O audienta cu venituri ridicate (21% au un venit peste 2. 000 RON, deschisa la nou si la canale media inovative)
- Un public activ (25% au intre 18-29 ani, 49% au intre 30-44 ani, 22% au intre 45-59 ani)
- Vizibilitate in toate orasele din tara cu peste 250. 000 locuitori
- Panourile Vision Media Plus au dimensiuni acreditate de Outdoor Advertising Association of America, dimensiuni optime pentru vizualizarea panourilor cu leduri, 20mp.
Studiul Vision Media Plus este un proces continuu de evaluare, el oferind informatii actualizate cu o frecventa bianuala.

Campania de promovare a studiului Vision Media Plus ofera clientilor existenti si potentiali posibilitatea de a fi prezenti pe panourile TV screen timp de o saptamana, pentru a proba practic rezultatele studiului. Nu in ultimul rand, studiul isi propune sa sublinieze importanta masurabilitatii eficientei TV screen-urilor in contextul general al canalelor media si al comunicarii moderne.

Vision Media Plus a inteles ca intr-o lume foarte obisnuita cu ideea ca "marimea conteaza", "masura" detine o pondere cel putin la fel de importanta. Studiul a avut ca obiectiv calcularea principalilor indicatori de audienta (Reach / GRP) si descrierea in termeni socio-demografici a audientei potentiale si reale, completand astfel perspectiva evaluarii impactului TV screen-urilor comparativ cu outdoor-ul clasic.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole

Omul care a dat monedei Euro 10 zile de trait

- evenimentul de referinta pentru mediul de business din Romania


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com