Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Valeriu Tabara evalueaza rezultatele media

Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro.
. Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. La randul lor, agricultorii solicita elaborarea legislatiei si obtinerea acordului Comisiei Europene pentru acordarea ajutoarelor de stat, gasirea de solutii pentru plata pe cap de animal si pentru plata pe suprafata, reabilitarea sistemului de irigatii si sprijinirea investitiilor in depozitele de produse agricole . 00.

In contextul in care membrii Federatiei Nationale a Producatorilor Agricoli din Romania (FNPAR) si ai Agrostar au intrerupt temporar protestele din tara pentru a avea discutii cu noul ministru al Agriculturii, conferinta organizata de Mediafax reuneste reprezentanti ai autoritatilor, agricultori si investitori in acest domeniu pentru a dezbate masurile prioritare din agricultura.

Alaturi de Valeriu Tabara, conferinta ii are ca lectori pe: Veronica Toncea - director general al Fondului de Garantare a Creditului Rural, Marcel Andrei Tolomey - director al Sucursalei CEC Bank Timisoara, Ioan Enoiu - director general NaturEVO si Viorel Matei - presedintele FNPAR.

Speakerii vor aduce in discutie sprijinul pe care statul il poate acorda in acest an din bugetul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) si din fonduri europene, precum si alte solutii de finantare accesibile agricultorilor . Infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din cel mai mare grup media din Romania si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. Prin seria de conferinte Mediafax Talks (www. mediafaxtalks. ro), oamenii de afaceri au la dispozitie un forum de dezbatere despre subiecte si probleme arzatoare, precum si o modalitate de dialog cu autoritatile.

Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. .

Cresterea calitatii si a competitivitatii produselor romanesti pe pietele externe si pretul alimentelor romanesti in raport cu cele importate sunt alte teme care vor fi abordate la conferinta de la Timisoara Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Valeriu Tabara, va analiza impreuna cu agricultorii masurile de sprijin pentru acestia si solutiile de finantare accesibile lor, la conferinta Mediafax Talks about Romanian Agriculture, ce are loc pe 24 septembrie, la Timisoara

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole

Primera Division si Moto GP - doar la Digi

Noul canal de televiziune va fi lansat in data de 23 iulie a


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com