Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  YGREC Pagini Utile lanseaza media

YGREC Pagini Utile lanseaza Anuarul Local pentru Zona Metropolitana ORADEA, intrand intr-o noua categorie de produse media, cea a anuarelor si ghidurilor locale!

Fondata in 1994, YGREC este o platforma nationala de anuare specializate si generaliste, avand cele mai bune produse de pe piata si o reprezentare profesionista la nivelul echipei de vanzari. Anuarul beneficiaza de un sistem de cautare intuitiv, bazat pe un sistem de trimiteri si cuvinte cheie, sistem dezvoltat si perfectionat in cei 10 ani de experienta in acest business.

In lunile Mai si Iunie 2009 urmeaza a fi lansate pe piata inca doua produse similare: Anuarul Local pentru Zona Metropolitana IASI si Anuarul Local pentru Zona Metropolitana Timisoara.

Pentru a multiplica efectul publicitatii in anuarele tiparite, YGREC a dezvoltat si pus la dispozitia publicului/utilizatorilor si un puternic motor de cautare online www. YGREC. ro, facilitand si multiplicand accesul la cele peste 250. 000 de companii si operatori economici prezenti in anuarele YGREC atat la nivel local cat si la nivel national.

Pentru editia 2010 a Anuarului Local pentru Zona Metropolitana ORADEA, inscrierile vor incepe pe 20 Aprilie 2009 cu pachete de BENEFICII interesante pentru clientii noi si actuali, atat pentru versiunea tiparita cat si pentru www. YGREC. ro, versiunea online. Brandient ne-a sprijint in regandirea strategiei de brand, in identificarea unei noi pozitionari si a unei noi identitati vizuale. Tinta acestui proces il reprezinta pozitionarea ca jucator pe piata anuarelor locale. Astfel primul produs din aceasta noua categorie Anuarul Local pentru Zona Metropolitana Oradea a fost lansat oficial pe 2 aprilie 2009, in cadrul editia a X-a a Expo Construct Design Varadinum, ce s-a desfasurat la Arena "Antonio Alexe" din Oradea in perioada 2-5 Aprilie 2009.

Anuarul Local pentru Zona Metropolitana Oradea este un produs de tip "yellow pages", unde veti gasi informatii structurate astfel:

- Ghidul Comunitatii (numere telefonice utile, institutii publice, de cultura si de agrement);
- Harti si Coduri postale (harti, strazi si coduri postale);
- Cartea Telefonica a Firmelor (firmele ordonate alfabetic, cu adresa si telefon);
- Lista Firmelor pe Domenii (societati comerciale, persoane fizice autorizate si alti operatori economici, clasificati pe domenii de activitate).

Anuarul este distribuit, din usa-in usa, in 20. 000 de exemplare, incepand cu 15 martie 2009, locuitorilor si firmelor din Zona Metropolitana ORADEA de o echipa de 20 de persoane recrutata de YGREC special pentru acest obiectiv.

Anuarul Local pentru Zona Metropolitana ORADEA are o adresabilitate larga, fiind un produs de interes general atat pentru companii, cat si pentru persoanele fizice. In cei 10 ani YGREC Pagini Utile, companie cu sediul in Oradea, a devenit jucatorul Nr. 1 la nivel national in business-ul de anuare specializate.

In 2008 YGREC a trecut printr-un un proces de repozitionare si rebranding, apeland la cea mai prestigioasa agentie de design si strategie de brand din Romania, Brandient, agentie centrata pe crearea si cultivarea brandurilor in spiritul valorii.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com