Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  ZIARUL FINANCIAR LANSEAZA media

Cotidianul de afaceri si site-ul www. zf. ro, impreuna cu suplimentele, cataloagele si evenimentele ZF, reprezinta o sursa esentiala de informatii si interpretari pentru manageri, investitori si anterprenori. Stoica (Partener Popovici Nitu & Asociatii), Stefan Damian (Deputy Managing Partner al Tuca Zbarcea &Asociatii), Costel Ceocea (Presedintele SIF Moldova) vorbesc in interviurile anuarului Top Tranzactii 2012 despre provocarile legislative, investitionale ale anului 2011.

A sasea editie a anuarului Top Tranzactii prezinta in detaliu raspunsuri la cele mai importante intrebari ale momentului:

Care sunt cele mai mari tranzactii?

Care sunt cele 97 de fuziuni si achizitii ale anului?

Ce ii face pe unii sa vanda, ce ii face pe altii sa cumpere?

Cine sunt avocatii sau bancherii care ii consiliaza?

Cum se stabileste valoarea unei companii?

In pofida regresului investitiilor straine in 2011, semnele sunt totusi bune avand in vedere fuziunile si achizitiile de mica anvergura ce au dominat piata anul trecut: "Pe masura ce vestile dinspre zona euro se vor imbunatati, interesul pentru activele unei economii care este obligata sa creasca cu 3-5% pe an pentru a recupera decalajul fata de tarile dezvoltate va creste sigur" este de parere Sorin Paslaru, redactor sef ZIARUL FINANCIAR in argumentul dedicat anuarului Top Tranzactii 2012 Nume ca Bogdan C. . De 14 ani pe piata romaneasca, ZF ofera cititorilor semnificatia evenimentelor recente si anticipeaza evolutiile din afaceri si economie, prin stiri, analize si articole de opinie. . . zf. ro/anuare, la pretul de 30 de lei ZIARUL FINANCIAR lanseaza Miercuri, 4 aprilie 2012, a 6-a editie a anuarului Top Tranzactii, un instrument al mediului de afaceri, o radiografie a investitiilor si tranzactiilor din economia autohtona a anului 2011 dar si a primelor luni din anul 2012

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole

Finantarea investitiilor in agricultura

00, la Hotel Howard Johnson, sala Platinum


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com