Cauta:
  News  Monden  Politic  Tehnologie  Sanatate  Social  Sport  Energie mediu  Agricultura  Evenimente  

media  Ziarul Financiar prima pagina media

Ziarul Financiar publica luni, 11 octombrie, editia cu numarul 3. 000, in care reia unele dintre cele mai importante subiecte care au facut agenda de business a Romaniei in ultimii 12 ani.

In suplimentul dedicat acestei retrospective, redactia celui mai puternic ziar de business din Romania publica prima pagina a sase dintre editiile sale, incepand cu numarul 1, aparut la 16 noiembrie 1998, si trece prin editiile 500, 1. 000, 1. 500, 2. 000, 2. 500.

Cu titlul "Irakul s-a predat", ZF deschidea, in urma cu 12 ani, drumul publicatiei care s-a dovedit a fi vocea autorizata a economiei romanesti. La patru ani distanta, ZF deschidea editia pe 17 octombrie cu titlul: "Foamea de lei a strainilor a impins dobanzile spre cote record de 30%".

Ziarul Financiar a tinut pasul cu ritmul pe care a trebuit sa-l surprinda in acesti ani de foc: cresteri de la 1 la 10 intr-un deceniu, multiplicari constante ale business-ului, explozii chiar in unele sectoare de activitate. "In multe privinte, Ziarul Financiar traieste acum intr-o epoca pe care a cerut-o prin pozitia sa de-a lungul timpului de incurajare a capitalului privat, a iesirii statului din economie, de incurajare a investitiilor straine, de crestere a intermedierii bancare, deci a creditarii, de integrare rapida in Uniunea Europeana, in mecanismele globalizarii", spune redactorul-sef al ZF, Sorin Pislaru.

Mai departe, "Ziarul Financiar isi asuma sprijinul capitalului romanesc pentru a devenit jucator pe pietele externe, asa cum de la aparitia sa din 1998 pana acum a luptat pentru ideile economiei de piata", adauga Pislaru.

Ziarul Financiar este publicatia de business cu cel mai mare numar de abonamente de pe piata locala, cu o medie de 10. 571 de abonamente pe editie, potrivit celor mai recente cifre de difuzare anuntate de Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT), pentru perioada aprilie-iunie 2010. Cu o audienta lunara de 872. 000 cititori pe print (SNA FOCUS, iulie 2009 - iulie 2010) si 769. 603 vizitatori unici online (SATI, iulie 2009 - iulie 2010, medie lunara), cotidianul de afaceri si site-ul www. zf. ro, impreuna cu suplimentele, cataloagele si evenimentele ZF, reprezinta o sursa esentiala de informatii si interpretari pentru manageri, investitori si mici intreprinzatori. De 12 ani de piata romaneasca, ZF ofera cititorilor semnificatia evenimentelor recente si anticipeaza evolutiile din afaceri si economie, prin stiri, analize si articole de opinie. Propunerea a devenit realitate la 29 mai.

Din 1998 pana in prezent, ZF este, de asemenea, platforma pe care cele mai importante voci ale economiei nationale fac previziuni si estimari: la 10 noiembrie 2004, Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR, scria la "Puncte de vedere": "Intrarile de valuta vor creste sigur, BNR spera ca nu si iesirile". Cu promisiunea de a se adresa cititorului "cu respectul pe care acesta il merita, oferindu-i zilnic stiri corecte, obiective si echilibrate", ZF a inceput, tot atunci, sa se implice in schimbarea practicilor si mentalitatilor autoritatilor. Pe 6 mai 2010, in cadrul campaniei "Romania la raport", Ziarul Financiar propunea obligarea institutiilor publice sa puna numele, prenumele, functia si salariul fiecarui angajat pe site-urile aferente. Fostul ministru al Justitiei Monica Macovei scria, pe 16 noiembrie 1998, la rubrica "Opinii", o pledoarie pentru accesul la informatii. Totodata, Ziarul Financiar este cotidianul de afaceri cu cea mai mare audienta - 185. 000 cititori, in medie, pe editie, conform celor mai recente date furnizate de Studiul National de Audienta, realizat de BRAT, in perioada iulie 2009 - iulie 2010.

Despre ZIARUL FINANCIAR
Ziarul Financiar este brandul de referinta al presei de business din Romania.

 
media media

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Alte articole

Omul care a dat monedei Euro 10 zile de trait

- evenimentul de referinta pentru mediul de business din Romania


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|MEDIA - 2019 - reportaj.com